top of page

Záznam z 3. online meetingu

Aktualizováno: 8. 3. 2023

Na tomto odkaze najdete záznam z 3. Virtuálního setkání chovatelů a majitelů Kooikerhondje:


Pozn.:

Posledním bodem setkání je výzva k platbě příspěvků na fungování naší sekce.


Dovolím si k tomuto bodu ještě vysvětlení. Naše plemeno se sdružuje pod Klubem chovatelů loveckých slídičů a všichni členové klubu pravidelně platí členské příspěvky. Tyto příspěvky jdou na fungování a provoz KCHLS.


Nicméně naše sekce od klubu žádné peníze na fungování nedostává a aktivity jako např. náš web www.kooikerhondje.info jsou naše dobrovolná aktivita. Po dohodě výboru sekce jsem zřídila na své jméno transparentní účet (naše sekce nemá žádnou právní formu, proto je účet transparentní a na moje jméno). Doposud jsme web a všechny poplatky s ním spojené, včetně koupě domény www.kooikerhondje.cz, návrh loga Kooikerhondje, výrobu reklamních tašek nebo i zálohu na sál na Koomeeting platili z našeho rodinného rozpočtu.


Mnozí z vás tuto situaci znají a postupně jste se dotazovali, jestli můžete také přispět, za což jsme velmi vděčni a myslím, že nastal čas se začít o náklady spolupodílet. Největší současná položka je web (roční náklady jsou 7 600 Kč a částka zahrnuje provoz webu na platformě Wix, platba domén, provoz mailu). Do budoucna z těchto peněz budeme platit i další náklady jako zálohy na náš Koomeeting, výroba tašek či jiných předmětů (pokud bude zájem od vás) a v horizontu nejbližšího roku také zvažujeme výrobu nového webu, kde by mohla být i členská sekce.


Ještě jednou všem děkujeme za podporu.


Lucie Maršíková

vedoucí sekce






58 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Transformace KCHLS

Vážení členové KCHLS, přátelé kynologie, retrívrů, slídičů a vodních psů! Klub chovatelů loveckých slídičů letos slaví 100 let své existence a je tak nejstarším chovatelským k

bottom of page