top of page

Zápis ze setkání chovatelské komise Kooikerhondje 6.1.2019

Aktualizováno: 18. 10. 2020

Co se děje a na co se můžete těšit v naší podsekci Kooikerhondje?


6.1.2019 se setkala část naši chovatelské komise, abychom se konečně vrhly na naše plány a jejich realizaci. Zápis přikládám, najdete v něm veškeré podrobnosti, určitě si ho pozorně pročtěte. V první řadě bychom chtěly udělat zcela nové webové stránky a logo. Vzhledem k tomu, že z klubu v této chvíli nemáme žádné peníze, budeme potřebovat vaši podporu a finanční příspěvek. Zatím o tom popřemýšlejte, my doladíme jakou formou a zavčas dáme vědět. Zároveň kdyby se našel někdo z našich řad, kdo by byl schopný a ochotný vyrobit web za přátelskou cenu, bylo by to perfektní.

Další důležitou událostí bude víkendové setkání „KOOMEETING“, který plánujeme opět na podzim - od pátku 27. do neděle 29. září 2019, takže si prosím zapište do svých kalendářů, ať je účast ještě větší! Pokusíme se najít hotel s větší kapacitou, případně se opět vrátíme do hotelu Kouty (s možností přilehlého ubytování). Program budeme teprve tvořit, nicméně naše plány jsou skutečně smělé a věříme, že vám budeme moct představit, kam jsme se za těch osm měsíců posunuly.

101 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Transformace KCHLS

Vážení členové KCHLS, přátelé kynologie, retrívrů, slídičů a vodních psů! Klub chovatelů loveckých slídičů letos slaví 100 let své existence a je tak nejstarším chovatelským k

bottom of page