top of page

10. Koomeeting: setkání chovatelů a majitelů Kooikerhondje

Už desáté setkání chovatelů a majitelů Kooikerhondje se nám bohužel opět posouvá, tentokrát na červen 2021.



Původní pozvánka:

Srdečně vás zveme na společné setkání majitelů a chovatelů Kooikerhondje, které se uskuteční o víkendu 17.10 – 18.10. 2020 s možností příjezdu již v pátek. Setkání proběhne nedaleko CHKO Blaník, v Rekreačním středisku Jizbice pod Blaníkem (http://hotel-jizbice.cz/), GPS 49.6125564N, 15.0009583E.


Vzhledem k tomu, že majitelů a příznivců Kooikerhondje každoročně přibývá, bylo nutné najít místo, kam se kapacitně vejdeme a kde budou především akceptovat naši velkou smečku psů :)


Připravte se na pobyt trochu v „retro“ stylu (kdo jezdil na ŠVP a tábory, tak ví). Ubytování skromné, leč čisté, stravování zajištěno v prostorné jídelně, která pojme až 100 osob a sousedí s barem, takže o pitný režim bude určitě postaráno. V okolí je mnoho prostoru pro naše aktivity a les kam jen oko dohlédne. Celý hotel, včetně jídelny, kde je v plánu přednáška a promítání, máme rezervovaný jen pro nás (po zkušenosti z loňského roku je pravděpodobné, že kapacitu naplníme). Pokoje jsou převážně 3-lůžkové a 4-lůžkové, chaty k dispozici nebudou. Budeme se snažit, aby účastníci měli soukromí v rámci rodiny. Kvůli využití kapacity je pravděpodobné, že jednotlivci (či dvojice) budou na pokoji ještě s jiným účastníkem. Velmi oceníme, pokud nám při přihlašování napíšete, zda jste se již s někým domluvili, případně že chcete bydlet jako loni,


Detailní program připravíme v příštích týdnech. Základní informace - sobota dopoledne je v plánu společná procházka, po obědě cca 4 hodinový blok povídání o plemeni Kooikerhondje a dalších věcí s tím souvisejících, v neděli dopoledne praktické workshopy (vystavování, agility, …), poté oběd a odjezd.


Ceny ubytování a stravování jsme s majitelem objektu domluvily takto (vše je za dospělého, cenu za dítě ještě upřesníme).


Dospělý

- Ubytování osoba/noc 250 Kč

- Pes / noc 50 Kč

- Snídaně (bufet) 80 Kč

- Oběd (pol. + hl.jídlo) 120 Kč

- Večeře 100 Kč


Dítě 2-12 let

- Ubytování dítě/noc 200 Kč

- Snídaně (bufet) 50 Kč

- Oběd (pol. + hl.jídlo) 90 Kč

- Večeře 70 Kč


Děti do 2 let, bez nároku na stravu a lůžko - zdarma


Cca měsíc před akcí budeme mít k dispozici menu a požádáme vás o výběr, aby měl majitel představu o počtu konkrétních jídel a porcí.


Dále bychom vás chtěli požádat o zaplacení registračního poplatku ve výši 200 Kč. Poplatek bude splatný na místě a vztahuje se na účastníka – rodinu. Počet psů nehraje roli, tzn. pokud jednotlivec (či rodina) přijde např. se 3 pejsky, stále bude platit 200 Kč.


Svou účast potvrzujte, prosím, do mailu lucie.bidlova@seznam.cz


Uveďte své jméno a kolik dalších lidí přijede s Vámi (dospělá osoba, dítě), zda přijedete na 1 či 2 noci, počet psů KOO, počet psů ostatních, e-mail, případně tel.kontakt. Dále budeme rády za informaci, zda budete chtít komplet stravování (SO – oběd, večeře, NE – snídaně, oběd) nebo jen část.


Prosím o zaslání informace i v případě, že nebudete chtít ubytování, ale prijedete se jen podivat, připadně si poslechnout přednášku, apod.


Další informace budeme postupně přidávat.


Za organizační tým,


Lucka Bidlová

421 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Transformace KCHLS

Vážení členové KCHLS, přátelé kynologie, retrívrů, slídičů a vodních psů! Klub chovatelů loveckých slídičů letos slaví 100 let své existence a je tak nejstarším chovatelským k

bottom of page