top of page

Oblastní klubová výstava kooikerhondje KCHLS Ralsko - Skelná huť - pro naplnění kapacit uzavřené přihlašování!

Ukončete výstup a nástup, dveře se zavírají!


Mám pro vás jednu dobrou a jednu horší zprávu. V červnu se v Ralsku uskuteční jedna z největších výstav a setkání plemene kooikerhondje na světě . My jsme větší zažili jenom v domovské zemi našeho plemene, v Nizozemsku. Ta horší zpráva je, že jsme včera večer s předstihem museli uzavřít přihlašování.


Máme přihlášených 94 psů a víc jich opravdu nezvládneme, původně jsme chtěli končit už u osmdesátky. To je maximum, při kterém nám je mezinárodní rozhodčí schopná posoudit pejsky i se psanými posudky. Na které se řada z vás těší. S ohledem na celkový počet psů bude Petra Banach posuzovat třídy mladých, mezitřídu, otevřenou, třídu vítězů a veterány. A také všechny závěrečné soutěže. Česká rozhodčí paní Mervová nám posoudí štěňátka a dorost. A tím pádem bude mít dostatek času, aby se jim mohla věnovat, což je u mladých pejsků a feneček důležité. Pro některé to bude první výstava, takže chceme aby si to oni i páníčci užili v klidu a bez stresu.


Moc děkuji všem, kteří se na naši první výstavu přihlásili, bude to opravdu zážitek. A my uděláme vše proto, aby tento zážitek byl jenom pozitivní. Čekají nás ještě necelé dva měsíce příprav původně malé provinční výstavy, takže nám držte pěsti  Chystáme spoustu novinek a překvapení (pokud je teda udržíme ), takže se máte na co těšit. A pokud jsme někomu zabouchli dveře před nosem, tak se moc omlouvám. Nicméně přijet můžete i tak, bude to víkend věnovaný setkání naší komunity. Jenom mi dejte vědět (ti co nevystavují), ať správně nadimenzujeme občerstvení a další věci.


Lucka Maršíková

ředitelka výstavy

68 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Transformace KCHLS

Vážení členové KCHLS, přátelé kynologie, retrívrů, slídičů a vodních psů! Klub chovatelů loveckých slídičů letos slaví 100 let své existence a je tak nejstarším chovatelským k

4. Virtuální setkání majitelů a chovatelů kooikerhondje

Za cca 30 minut začínáme 4. virtuální setkání kooikerhondje, přikládám link: Link na meeting: https://us02web.zoom.us/j/87174636095?pwd=RlBWZktJYTY2QnVOam8wNFBxQktMdz09 Pokud by to po vás chtělo heslo

bottom of page