top of page

10. Koomeeting - setkání chovatelů a majitelů Kooikerhondje

Ahoj / Dobrý den,

srdečně vás zveme na setkání majitelů a chovatelů Kooikerhondje, které se uskuteční 17.9.2022. Setkání se nám povedlo domluvit v hotelu Medlov ( CHKO Žďárské vrhy ). Informace o hotelu naleznete zde https://www.medlovhotel.cz/cs/ a po návštěvě nelze než souhlasit s tím, že tenhle hotel je opravdu Retro s příběhem… Nachází se hned vedle Medlovského rybníka, je obklopen nádhernou přírodou a skvělými lidmi

Detailní časový plán připravíme v příštích týdnech, ale už teď víme, že program bude začínat v sobotu dopoledne v 10:00. Po obědě si probereme vše o pravidlech chovu, novinkách z Holandska, club registru, apod. Následovat bude přednáška o genetice paní Dr. Soni Pekové, která přijala pozvání MVDr. Markéty Grešíkové. V plánu je také přizvat rozhodčího FCI VIII.skupiny, který by v případě zájmu pejsky přeměřil a zkontroloval jim chrup. Na závěr bychom rády uspořádaly přehlídku chovných psů.

Program je opravdu nabitý a aby byl čas i na procházku po okolí a trochu relaxace, je možné se v hotelu ubytovat Záleží na vás, zda si prodloužíte víkend již od pátku nebo budete chtít přenocovat ze soboty na neděli. Samozřejmě je možné přijet pouze na sobotu.


Registrace na setkání je přednostně pro členy klubu KCHLS ( jak se stát členem naleznete na https://kchls.cz/jak-se-stat-clenem-kchls/ ), ostatní se mohou hlásit také, ale účast potvrdíme až v případě volné kapacity. Svou účast potvrzujte, prosím, na e-mail lucie.bidlova@seznam.cz. Vzhledem k velikosti sálu musíme přistoupit k určitému limitu účastníků z jedné rodiny a to na 2 členy, aby se nás vešlo co nejvíce.


Ubytování a stravování

Ubytování si každý rezervuje a hradí sám. Rezervace zasílejte na e-mail info@medlovhotel.cz, případně volejte na tel.číslo 566 619 201. Heslo „KOOMEETING“ . Do 18.3. 2022 máme opci asi na 30 pokojů ( 84 lůžek ), po tomto datu již bude záležet na aktuální volné kapacitě a proto prosím s rezervací neotálejte.


Dvoulůžkový pokoj - 765 Kč / os / noc Třílůžkový pokoj - 650 Kč / os / noc


Pokud byste měli zájem o jiný typ pokoje ( 1lůžkový, 4lůžkový, případně 5lůžkový ), cenu vám stanoví při rezervaci pokoje recepce.

Dítě 3-12 let 20% sleva na ubytování Dítě do 3 let zdarma - bez nároku na lůžko a stravu Ubytovací poplatek - 21 Kč / os /noc Poplatek za psa 200 Kč / noc


Při rezervaci dále uvádějte, zda budete mít zájem o stravování. Domluvena je plná penze za 590 Kč / os , ve které je zahrnut sobotní dvouchodový oběd – výběr ze dvou jídel ( řízek s bramborem nebo odlehčený těstovinový vege pokrm), večeře formou bufetu a nedělní snídaně ( švédský stůl ). V případě, že nebudete přespávat, tak si oběd, případně večeři, můžete objednat ráno při příjezdu na recepci.

Dospělý plná penze - 590 Kč Dítě 3-12 let plná penze – 480 Kč

Dále bychom vás chtěli požádat o zaplacení registračního poplatku, který bude sloužit především na pokrytí nákladů za pronájem sálu a využití služeb rozhodčího. Jeho výši vám sdělíme co nejdříve, bude se odvíjet především od počtu účastníků. Děkujeme.

Na všechny se moc těšíme a věříme, že nám tentokrát setkání nic nepřekazí a sejdeme se v hojném počtu!

Další informace budeme postupně přidávat.


Za organizační tým, Lucie Bidlová.


214 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Transformace KCHLS

Vážení členové KCHLS, přátelé kynologie, retrívrů, slídičů a vodních psů! Klub chovatelů loveckých slídičů letos slaví 100 let své existence a je tak nejstarším chovatelským k

bottom of page